Talopaketti

Rakentamisen koukeroihin turhautuneet amatöörit myivät tontin ja ostivat mökin. Nyt saa niittää ja nikkaroida.

lauantaina, huhtikuuta 29, 2006

Vasara ja nauloja

Posti toi Mökki 2006 -lehden. Ilmeisesti siksi, että mies rekisteröityi Rakentaja.fi-sivuille. Tuntuu, että luettavaa on vaikka kuinka. Työkaverin lainaamat pienrakentajakansiotkin ovat vielä avaamatta.

Toisaalta tuntuu, ettei tarvitse lukea mitään. Sen kuin hankkii hyvämaineisen mestarin ja vastaa tämän kysymyksiin.

Noh, ehkä jokin välimuoto näistä kahdesta. Perustermit ja prosessi kuntoon, sitten vain esteettisten valintojen äärelle eli sisustuslehtiä selaamaan. Ammattilaiset saavat hoitaa perustukset, rungon pystytyksen, katon, ikkunat, LVI-puolen... Sukulaiset tekevät sähköt, ja joku timpuri otetaan avuksi sisätöihin.

Tältä tuntuu nyt. Huomenna saattaa jo olla toisin. Mies nimittäin on yhä kiinnostuneempi tekemään itse mahdollisimman paljon. Ostan sille joululahjaksi vasaran, sahan ja nauloja :-)

3 Comments:

Blogger Madia said...

Onnea tulevalle projektille! Jo useamman vuoden maalla asuneena on mielenkiintoista seurata, miten rakentaminen ja maallemuutto edistyvät.

Miksi muuten olet sallinut kommentoimisen vain bloggeriin kirjautuneille? Voisit saada huomattavasti enemmän kommentteja, jos sallisit sen kaikille. Laita "word verificaiton" päälle, jos pelkäät spammia.

9:55 ap.  
Blogger rinsu said...

Kas. Muissa blogeissani on word verification käytössä, tästä on unohtunut.

10:21 ap.  
Blogger rinsu said...

No nyt pääsee kommentoimaan. Kiitos cataddicted huomautuksesta. Olikin jo vähän yksinäistä ilman kommentteja!

10:46 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home