Talopaketti

Rakentamisen koukeroihin turhautuneet amatöörit myivät tontin ja ostivat mökin. Nyt saa niittää ja nikkaroida.

tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Nyt tapahtuu!

No niin, lyhyesti: 1. Tarjouksemme ihanasta mökistä meni läpi. Kaupat tehdään perjantaina. 2. Tontti on vielä myymättä, mutta paperit ovat valmiina. Kunnanhallituksen lupaa odotellaan. 3. Talopaketti-blogi muuttuu jollain tapaa lähitulevaisuudessa. Olen harkinnut yhdistää sen Viini, ruoka, kirjat-blogiin, tuloksena jonkinlainen lifestyle-blogi, nimeksi vaikkapa Maalla ja kaupungissa :-)

Huhhuh. Viime yönä en saanut unta, kun mietin, onko mökin sokkelin kapillaarivesiä estetty nousemasta kehäpuuhun. Vastaus siihenkin saatanee pian. Mökin on nimittäin määrä vapautua juhannukseksi, mutta emme ehdi muuttaa omia tavaroitamme sisään ajoissa. Juhannus mennee siis vuokramökillä, kuten on alun perin aiottu.

Jiihaa!

4 Comments:

Blogger Tusla said...

Onnittelut projektin etenemisestä! Kuulostaa hyvältä!

10:31 ip.  
Blogger rinsu said...

Kiitos. Kyllä nyt helpottaa jo. Tontinkin myyntiin tuli lupa kunnalta, joten kaupat tehtänee ensi viikolla, jos vain moskovalaiset ostajat saavat matkansa järjestettyä.

Oman mökin kauppa on perjantaina. Katselin eilen, mitkä astiat lähtevät mökille... Ja mitkä huonekalut. Jat miktä vaatteet. :-) Mahtavaa!

8:34 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

onnea! tiedän tunteen... nimim. viisi vuotta omalla mökillä

1:36 ip.  
Blogger rinsu said...

Kiitos! Nyt juuri näyttää vielä siltä, että tonttikauppa yritetään saadaan aikaiseksi ennen juhannusta. Ostajat tarvitsevat nyt meiltä viisumikutsun ja yrittävät sitten päästä paikan päälle hetimiten. Mahtavaa!

10:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home