Talopaketti

Rakentamisen koukeroihin turhautuneet amatöörit myivät tontin ja ostivat mökin. Nyt saa niittää ja nikkaroida.

perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Ryysis

Sukulaiset tuntuvat olemaan kovin innoissaan mökistämme. Tulijoita on jopa töihin. Veljeni oli soittanut isälleni ja ilmoittanut halukkuuteensa osallistumaan mahdollisiin talkoisiin. Anoppi soitti eilen ja kertoi, että ovat apuna heti kun tarvitaan. Isäni bestis, Pena, 70+v, osaa vaikka mitä töitä puunkaadosta katonkorjaukseen. Hän tekee mielellään palveluksia, varsinkin kun tarjolla on mökin alkuperäisiä mäntypuisia kalusteita talkoopalkaksi.

Onneksi meillä on kolme makuuhuonetta. Mahtuvat talkoolaiset yöpymään :-)

2 Comments:

Blogger Tusla said...

No sehän on ihan fantastista, että talkoolaisia riittää! Tietty jossain vaiheessa on kiva olla ihan omassakin rauhassa mutta muutenhan tuo on ihan mahtijuttu! Kummasti noilla mökeillä riittää hommmaa aina. Itse läästräsin tänään punamultaa aitanseinään, paarmat söi mutta niin tuli seinä maalattua ja itsekin oli kauniisti punaisilla pilkuilla.

Kivan kokoinen mökki teillä, mahtuu kyläilijät ja talkooväki näppärästi yöpymään.

7:17 ip.  
Blogger rinsu said...

No on. Meillä on ruohonleikkuutakin! Itse emme olisi laittaneet nurmikkoa, mutta tuolla nyt sattui olemaan nurmikenttä valmiina.

Itse asiassa alun perin pohdimme vanhan ison maalaistalon hankkimista, koska haluamme järjestää kymmenen hengen sukujuhlia (mieheni kaikki sisarukset puolisoineen plus hänen vanhempansa). Ihan siihen ei tämä mökki veny...

Mutta kunhan saamme rantasaunan rakennettua...

9:44 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home