Talopaketti

Rakentamisen koukeroihin turhautuneet amatöörit myivät tontin ja ostivat mökin. Nyt saa niittää ja nikkaroida.

keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Tontin myynnille saatu lupa

Nyt Sysmän kunnanhallitus antoi luvan tontin jälleenluovutukseen. Kiinteistöämme on koskenut vallintarajoitus, eli sitä ei saa myydä kuin tietyin ehdoin. Nyt lupa siis on saatu.

Ostajat suunnittelevat nyt matkaa Suomeen. Jos järjestely menee vaikeaksi, he laittavat edustajansa paikalle. Tämä on tuttu käytäntö valitulle kaupanvahvistajalle, joten asiat menevät oikein mukavasti.

Jos kauppa vielä tapahtuisi ennen juhannusta, me emme tarvitsisi lainkaan mökkilainaa! Tyhjennämme kaikki tilimme perjantaiksi, joten ensi viikon laskuihin olisi hyvä saada jostain rahaa. Isääni on jo varoitettu pikkulainan tarpeesta :-) Putkessa on nimittäin iso luottokorttilasku työmatkahotelleista. Korvaukset työpaikan kassasta tulevat milloin tulevat, varsinkin kun tekee matkalaskun myöhässä.

Paljastin yllä ensimmäisen kerran, että tontti on Sysmässä. Jotkut sen saattoivat älytäkin erikoisten rakentamisohjeiden takia - Päijätsalo on tarkoin säädelty rantakaava-alue. Mutta nyt meistä siis ei tule päijätsalolaisia vaan ... enpäs kerrokaan :-)