Talopaketti

Rakentamisen koukeroihin turhautuneet amatöörit myivät tontin ja ostivat mökin. Nyt saa niittää ja nikkaroida.

maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Nämä näkymät voittivat

Tadaa! Pidämme mökin. Emme luovuta.

Remontteihin ei pitäisi mennä kuin muutama viikonloppu. Miehitys on niihin jo suunniteltu. En siis itse joudu koko ajan roikkumaan avustajana, vaan mieheni ja ammattiapu hoitavat homman.

Sitten alkaa sisustaminen, pihan talvivalmistelu ja rantasaunan suunnittelu. Niihin osallistun mielelläni. Tärkein tehtäväni kuulemma on valita kaakelit :-) Hahhaa, tämä on jo niiiin umpinaisellista, ettei mitään rajaa.

Muuta sisustusta on jo mietittykin. Olohuoneeseen senkki, sohva, reilu kirjahylly täyteen luettavaa ja ruokapöytä. Kahteen makuuhuoneeseen vaatekaapit, kolmanteen huoneeseen säilytysratkaisuja. Mutta mihin menee työpiste? Ehkä kakkosmakuuhuone saa olla kaapitta, jotta pieni työtaso mahtuu sinne.

Niin, me aiomme tehdä etätöitä. Näin kaupungista saa lähteä jo torstaina. (Tämä on kyllä unennäköä.)

Olohuoneen lopullisen ilmeen visiointi sai meidät näkemään paikan arvon - pohjaratkaisu on todella onnistunut. Toki myös pihan ja rannan kauneus vaikuttivat. Lisäksi ajomatka on helppo.

Näin siinä nyt kävi :-)

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

onnea! salaa toivoin tätä ratkaisua... kauneusarvot eivät todellakaan ole toisarvoisia. joten on todella ihanaa, kun on oma paikka, jossa silmä ja sielu lepäävät. tähän liittyvä valitettava totuus on se, että jos ylipäätään on jotain omaisuutta, siitä seuraa aina joitain huolia. jos ei näitä, niin sitten jotain muita. (huoleton on hevoseton mies, olen joskus kuullut. miten totta.)

koo

8:48 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Vähän mietinkin, että tälle puolelle kallistutte - sen verran kauniita kuvia olet paikasta blogiin laittanut. Mukavaa!

10:05 ap.  
Blogger rinsu said...

Ja nyt tätä seikkailua aletaan seuraamaan uudessa osoitteessa. Etelärinne on avattu.

7:46 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home